9. Šňůra 2012

Vážení skútříkáři a účastníci SKÚTRŠŇŮRY 9

Díky skútříkářské komunitě máme za sebou již devátý ročník největšího celorepublikového srazu, pod názvem Skútr Šňůra.

Nebylo žádným tajemstvím, že letošní ročník byl tak trochu jiný. Poprvé jsme si totiž vyzkoušeli zorganizovat tento skútříkářský svátek v hlavním městě naší republiky. Zorganizovat tento ročník nebylo vůbec snadné, a to jak po stránce finanční, tak i po stránce organizační. Letos poprvé jsme se museli potazovat s velice zásadními technicko finančními problémy, které nebylo vůbec snadné řešit. Vše se ale zdárně zvládlo a tímto bych chtěl vyjádřit náš dík veškerým pomocníkům při organizování, bezpečnostním složkám, partnerům akce a hlavně všem účastníkům Skútr Šňůry 9.

Jelikož se tedy pořádaná akce v Praze vydařila a nás jako pořadatele ujistila ve významu pořádání dalšího ročníku, zcela jistě se za necelý rok opět všichni sejdeme na připravovaném výročním desátem srazu.

Za celý pořadatelský tým S.K.Č.R a EVENTEX, všem všem účastníkům děkujeme a v příštím roce na viděnou.

 

Skútrům zdar!

 

Další informace budou průběžně doplňovány. Případné dotazy a náměty můžete směrovat na oficiální mail organizátorům:info@skutrsnura.cz

Leták Skútršňůra 2012 A6
Leták Skútršňůra 2012 A6 ČB
Leták Skútršňůra 2012 pozvánka na logo

Novinky

19. ročník Skútršňůry 2022

11.6.2022

Trasa I. část – Praha:

» více

18. ročník Skútršňůra 2021

12.6.2021

Důležité informace, viz obrázek:

» více

Všechny novinky

Společnost Montplast se specializuje na výrobu a montáž zastřešení bazénů. Zastřešení bazénů se vyrábí ze systémových hliníkových profilů, opatřených povrchovou úpravou. SKUTRPORTAL - vše o skútrech.