17. Šňůra 2020

Vážení skútříkáři, termín 17. celorepublikového srazu všech skútrařů a skútříkářů je stanoven na sobotu 13.6. 2020, bez žádného vstupného. Musím Vám oznámit, že letošní ročník nebude něčím výjmečný, snad jen tím, že původní zakladatel Pavel (náš současný "PATRON") na nás nejen dohlíží, ale i předává zkušenosti a rady z dřívějších ročníků. Změna trasy je jen kosmetická a to jen z důvodu oživení, že akce "SKÚTRŠŇŮRA" žije svým dalším životem. Proto bylo vloženo nové místo průjezdu "okolí Hradčan" se zastávkou na Hradčanském náměstí. Místo srazu a výjezdu spanilé jízdy se nemění, proto jistě víte, že se jedná o parkoviště v ulici Na Mlejnku, vedle dětského hřiště, jak to znáte z minulých let.


Všechny důležite informace jsou v záložce "Aktuality" letošního 17.ročníku 2020

 

Co se bude dít v místě srazu:

V čase nájezdu skůtrů (od 8 do 9,30), který slouží pro shromáždění účastníků, bude probíhat hromadné poučení o bezpečnosti a pravidlech jízdy v koloně a dále pro poskytování dalších informacích o průjezdu Prahou a oklolními městy. Účastníci si zajistí v dostatečném předstihu doplnění paliva u blízké čerpací stanice. Letošní ročník bude šňůra startovat cca v 9,45 hodin ráno.

Plánované zastávky Skútr Šňůry:

Zastávka na odpočinek a dotankování bude ještě předmětem organizačního jednání, jelikož je v našem termínu uzavřena silnice Štěchovická, směr Slapy v plném rozsahu.

Proto se vší vážností dotankujte ještě v Braníku před příjezdem na parkoviště do ulice Na Mlejnku.

Jako vždy je pro nás velice důležitá účast a tím i podpora komunity skútrařů. Za nejdůležitější část srazu považujeme především spanilou jízdu, která bude jako vždy doprovázena motorizovanou jednotkou POLICIE a již dobře organizovanými stavěči z našich řad. Každý účastník této akce má v tento den výsadu prezentovat komunitu skútrařů v městském provozu a vyzvednout nechvalně prezentovanou pověst nás, motorkářů...

V čase výjezdu vyrazíme na oficiální průjezd hlavním městem. Kolona skútříkářů se předem poučí jak se mají chovat a za tímto účelem bude poskládána standardním způsobem - malé obsahy vpředu, velké obsahy vzadu! Prosíme všechny účastníky, aby si osvojili pravidla jízdy ve skupině. Při nedodržení těchto pravidel bude účastník z bezpečnostních důvodů okamžitě z kolony vyloučen!


Cíl akce - kemp Nová Rabyně:

Cíl trasy a závěr akce Skútr Šňůra je plánován v kempu Nová Rabyně, kde se účastníci můžou ihned po příjezdu ubytovat a najít si své místečko pro pohodové odpoledne. Připravené budou oblíbené pochutiny na grilu, alkoholické i nealkoholické pivečko a drinky. V průběhu odpoledních hodin bude prostor sloužit i pro případný program k pobavení účastníků s noční zábavou v plážovém klubu Egypt. 
Díky omezenému počtu organizačního týmu, se soutěže v letošním ročníku budou pořádat opět dobrovolnou formou. Znamená to, že staří ostřílení účastníci, kteří znají průběh dne na Rabyni, si můžou po dohodě s DJ půjčit zvukové zařízení a stát se moderátorem svých soutěží. Fantazii se meze nekladou! Věříme, že se zábava vydaří a že si z odpoledne odneseme spoustu krásných zážitků, o večerním programu v Plážovém baru Egypt se raději zmiňovat nebudu :-), jsou vidět ve starčích videích na http://www.skutrsnura.cz. Pro účastníky akce je automaticky přístupná pláž a okolní občerstvení. Pokud se z jakéhokoliv důvodu plážový program neuskuteční, budeme moci alespoň v klidu vstřebávat spanilou jízdu :)

Platby a ceny pro účastníky skútršňůry:

Vstupné a ani jiné poplatky se nevybírají!

Partneři akce - sponzoři

Mediální partneři akce - SKUTRPORTAL.CZ, SKUTRFORUM.CZ
Generální partner: AUTOMATICKÉ PŘEVODOVKY PRAHA s.r.o. www.automatickeprevodovkypraha.cz

Poučení na závěr

Důrazně žádáme všechny účastníky, ať si pečlivě prostudují pravidla jízdy ve skupině. Díky velikému nárustu stopětadvacítek předpokládáme na srazu spoustu nováčků. Nováčci, tato akce je pořádána pro všechny a jejím cílem je poukázat na vysoký nárůst nás skútříkářů ve městech a v ulicích. Pamatujte! jak se budeme chovat my, tak se k nám budou chovat i plechovkáři! Ukažme všem, že jsme zde a že s námi musí počítat!

Další informace budou průběžně doplňovány. Případné dotazy a náměty můžete směrovat na oficiální email organizátorům: info@skutrsnura.cz

Děkujeme za respektování všech informací, rad a pokynů.

Za organizační tým: Pavel Augustín - Václav Nerad - Pavel Kyzlink

Facebook

Novinky

19. ročník Skútršňůry 2022

11.6.2022

Trasa I. část – Praha:

» více

18. ročník Skútršňůra 2021

12.6.2021

Důležité informace, viz obrázek:

» více

Všechny novinky

Partneři a sponzoři akce

SKUTRPORTAL - vše o skútrech. Společnost Montplast se specializuje na výrobu a montáž zastřešení bazénů. Zastřešení bazénů se vyrábí ze systémových hliníkových profilů, opatřených povrchovou úpravou.